- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricot rouge consommé
Haricot rouge consommé
- Totale tijd 1u 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Haricot rouge rosé
Oignon
Poivre
Persil
3 càs Maïzena
Bereiding
Stap 1 /7
Faire tremper les haricots rouge 24h a l’avance dans de l’eau froide
Stap 2 /7
Après les 24h de trempage, rincer les haricots rouge rosé et les verser dans la cuve
Stap 3 /7
Couvrir les haricots d’eau
Stap 4 /7
Rajouter l’oignon émincé, le poivre, le persil. Attention pas de sel
Stap 5 /7
Lancer la cuisson
Stap 6 /7
Si après la cuisson de 1h10 la sauce est trop liquide, rajouter les cuillères de maïzena et mettre à mijoter 20-30min a votre convenance
Stap 7 /7
Quand la cuisson est terminée rajouter le sel et déguster






