- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gratin de pâte, champignons et mozzarella
Gratin de pâte, champignons et mozzarella
- Totale tijd 1u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
20 cl De sauce tomate
1 Oignons émincé
1 càc D epice italienne
200 g De champignons émincé
1 càc De concentré de tomates
150 g De pâte
1 càc De sel
1 càc De poivre
1 càc D herbes de Provence
20 cl D eau
1 Boule de mozzarella
150 g Rapé
1 càs D huile
Bereiding
Stap 1 /5
Étape 1 Dans la cuve mettre l huile et l oignon en mode doré et faire revenir 5mn
Stap 2 /5
Étape 2 Rajouter les champignons et continuer le mode doré 5mn
Stap 3 /5
Étape 3 Rajouter la sauce tomate ,concentré de tomates, épices italienne, sel,poivre, les pâtes, herbes de Provence et l eau bien mélanger
Stap 4 /5
Etape 4 Areter mode doré et mettre en haute pression pour 15mn
Stap 5 /5
Étape 5 Une fois la haut pression terminée mettre dans un plat à gratin mettre la mozzarella et le râpé et enfourner gratin de pâte au champignons mozzarella pour 30mn à 200°






