- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis petits pois carbonara
Gnocchis petits pois carbonara
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Gnocchis à poêler
0.5 càs Huile d’olive
1 Echalote
100 g Allumettes de bacon
100 g Petits pois surgelés
5 cl Vin blanc
10 cl Crème liquide
25 g Parmesan râpé
0.5 càs Persil haché
Sel, poivre
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Cette recette necessite l'EXTRA CRISP. Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Faire revenir les gnocchis, les échalotes et le bacon pendant 5 min.
Stap 4 /6
Ajouter les petits pois. Verser le vin blanc et laisser évaporer. Verser la crème, la moitié du parmesan, le persil, du sel et du poivre.
Stap 5 /6
Faire mijoter pendant 5 min.
Stap 6 /6
Eteindre le Cookeo. Ajouter le reste du parmesan. Positionner l’Extra Crisp en mode N°2 Grill pendant 10 min.







