- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis petits pois carbonara
Gnocchis petits pois carbonara
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (19)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Gnocchis à poêler
1 càs Huile d’olive
2 Echalote
200 g Allumettes de bacon
200 g Petits pois surgelés
10 cl Vin blanc
20 cl Crème liquide
50 g Parmesan râpé
1 càs Persil haché
Sel, poivre
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Cette recette necessite l'EXTRA CRISP. Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Faire revenir les gnocchis, les échalotes et le bacon pendant 5 min.
Stap 4 /6
Ajouter les petits pois. Verser le vin blanc et laisser évaporer. Verser la crème, la moitié du parmesan, le persil, du sel et du poivre.
Stap 5 /6
Faire mijoter pendant 5 min.
Stap 6 /6
Ajouter le reste de parmesan. Eteindre le Cookeo. Positionner l’Extra Crisp en mode N°2 Grill pendant 10 min.







