- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis aux épinards et Boursin
Gnocchis aux épinards et Boursin
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g gnocchis frais
250 g pousse d’epinards
150 g boursin
20 cl crème liquide
1 càs huile d’olive
200 ml eau
Bereiding
Stap 1 /2
Sélectionnez le mode manuel / cuisson classique / dorer. Versez l’huile, ajoutez les épinards et remuez pendant 4 minutes sans attendre la fin du préchauffage.
Stap 2 /2
Ajoutez les gnocchis et la crème, assaisonnez, versez 20 cl d’eau. Ajoutez les Boursin puis sélectionnez la fonction cuisson sous pression pour 3 minutes.







