- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis aux épinards et aux noix
Gnocchis aux épinards et aux noix
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Gnocchis frais
500 g Épinards
30 cl Crème
30 cl Eau avec 1 bouillon poule
Noix
Gruyère
1 Oignon
Cumin
Accessoires
Moule à gâteau
Bereiding
Stap 1 /3
Faire cuire les épinards 4-5 min, puis ajouter les oignons, faire dorer encore quelques minutes Ajouter du cumin lors de la cuisson
Stap 2 /3
Ajouter les gnocchis, 30cL d’eau, 30cL de crème et 1/2 bouillon de poule
Stap 3 /3
Servir avec quelques noix écrasées, du parmesan et éventuellement des tranches de jambon préalablement grillées







