- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchi tomate et safran
Gnocchi tomate et safran
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
270 g Gnocchi
50 g Coulis de tomate
10 cl Eau
2 pincée Safran (pistils ou poudre)
40 g Crème fraîche épaisse
1 càs Basilic ciselé
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Ciseler le basilic.
Stap 3 /5
Placer tous les ingrédients dans la cuve sauf le basilic. Bien mélanger et fermer.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression : 3 min
Stap 5 /5
Servir agrémenté du basilic, accompagné d'une roquette et de jambon italien.







