- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Brood gnocchi
Brood gnocchi
- Totale tijd 47min
- 20min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 20min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
80 g Boter
8 bladje Salie
4 el Zongedroogde kerstomaatjes
Geraspte kaas
200 g Oud brood
100 g Bloem
20 g Parmezaan
1 Eieren
1 tl Zout
15 cl Water
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /8
Weeg in een kom het oudbakken brood af en snijd het in kleine stukjes.
Stap 2 /8
Giet het water in de kom met het brood. Laat 20 minuten rusten.
Stap 3 /8
Druk het oud brood uit om het water te verwijderen.
Stap 4 /8
Doe de bloem, het ei, de parmezaan en het zout in de mengkom met het kneed-/hakmeshulpstuk. Sluit het deksel met de dop en druk op 'Start'. Het deeg mag niet plakkerig zijn; als het dat wel is, voeg dan een beetje bloem toe.
Stap 5 /8
Rol het deeg op een met bloem bestoven oppervlak uit en vorm er lange worstjes van ongeveer 3 cm doorsnee van. Snijd ze in stukjes van 2 cm.
Stap 6 /8
Weeg de boter af in een bakje en zet het apart.
Stap 7 /8
Kook de gnocchi 4 minuten in een pan met kokend water.
Stap 8 /8
Smelt in een koekenpan de boter met de salieblaadjes. Bak de gnocchi in de boter en serveer met de salieboter en de zongedroogde tomaten. Bestrooi met geraspte kaas.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
