- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchi ricotta fêta tomate cerise et basilic
Gnocchi ricotta fêta tomate cerise et basilic
- Totale tijd 13min
- 3min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g gnocchi à poêler
tomates cerises
20 g fêta
2 càs ricotta
2 càs ail en poudre
basilic frais
Bereiding
Stap 1 /3
Faire revenir les tomates cerises avec un peu d’huile jusqu’à ce qu’elles fondent puis y ajouter les gnocchi en mode dorage environ 8mins
Stap 2 /3
Dans un bol mélanger la fêta, la ricotta, l’ail en poudre et le basilic
Stap 3 /3
Ajouter cette préparation avec les gnocchi puis laisser revenir enfin 3-4mins. Vous pouvez y ajouter un peu de crème liquide pour que la crème soit plus onctueuse







