- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchi chèvre, tomates et épinard
Gnocchi chèvre, tomates et épinard
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
400 g Gnocchis
25 cl Tomates concassées
100 g Épinard frais ou surgelés
1 Bouillon de légumes
20 g De chèvre frais
20 cl D'eau
1 càc D'huile d'olive
1 pincée De sel
1 pincée Poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Fraire revenir les gnocchis avec l'huile d'olive
Stap 2 /3
Rajouter brouillon de légumes, tomates concassées, sel et poivre, épinards et eau
Stap 3 /3
Rajouter dans votre assiette des petites morceaux de chèvre frais par dessus. Bonne appétit !!








