- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gaspacho chaud ou froid
Gaspacho chaud ou froid
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Tomates pelées et coupées en quartiers
50 g Oignon blanc épluché et en morceaux
1 gousse Ail épluché et dégermé
50 g Poivron rouge pelé, épépiné et taillé en cubes
1 tranche Pain de mie blanc (sans la croûte)
1 càs Vinaigre de Xéres (ou autre)
6 Basilic frais
1 càc Sucre
30 cl Eau
Huile d'olive de très bonne qualité
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Éplucher et couper les oignons blancs en morceaux.
Stap 3 /8
Éplucher et dégermer la gousse d'ail.
Stap 4 /8
Peler et épépiner le poivron rouge. Puis, tailler en cubes.
Stap 5 /8
Placer tous les ingrédients dans la cuve sauf le basilic. Saler et poivrer.
Stap 6 /8
Cuisson sous pression : 5 min.
Stap 7 /8
Mixer finement.
Stap 8 /8
Manger chaud ou frappé, agrémenté de basilic et d'huile d'olive.







