- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondue de poireaux, pomme de terre, champignons et lardons !
Fondue de poireaux, pomme de terre, champignons et lardons !
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
5 Pommes de terre
4 Blancs de poireaux
5 Champignons de Paris
150 g Lardons de volaille
2 càc Fond de volaille
500 ml Eau
3 càs Crème fraîche épaisse
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les champignons en rondelles.
Stap 2 /6
Faire dorer les champignons avec les lardons 5 minutes.
Stap 3 /6
Couper les poireaux dans le sens de la longueur puis en rondelle couper les pommes de terre grossièrement
Stap 4 /6
Mettre les blancs de poireaux et les pommes de terre dans la cuve est bien mélanger. Rajouter l'eau avec le fond de volaille , cuisson sous pression 10 minutes.
Stap 5 /6
Une fois terminé rajouter la crème fraîche.
Stap 6 /6
Régalez-vous.







