- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Foie gras
Foie gras
- Totale tijd 48u 44min
- 10min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 48u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
8 personnes
5 g Sel
2 g Poivre
20 cl Monbazillac
500 g Foie gras éveiné
20 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Versez dans un plat creux le monbazillac avec le sel et poivre. Filmez le plat et laissez mariner au moins 4h
Stap 2 /5
Egouttez le foie gras et enveloppez le bien serré dans du film alimentaire ( qui supporte la haute température) pour former une papillote. Ne pas hésiter à mettre plusieurs couche de film alimentaire
Stap 3 /5
Mettre 20cl d'eau dans la cuve et mettre le foie gras dans le panier et mettre sous pression "00:17min"
Stap 4 /5
Plongez le foie gras dans un bain d'eau glacé (avec glaçons) pour stopper la cuisson
Stap 5 /5
Placez le au frais minimum 2jours






