- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Foie gras au cognac
Foie gras au cognac
- Totale tijd 72u 49min
- 15min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 72u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 Lobe de foie gras
8 g Fleur de sel
2 pincée Poivre de baie
4 càs Cognac
20 cl Eau
Glacons
Bereiding
Stap 1 /8
Séparer en 2 le lobe de foie gras sans le casser
Stap 2 /8
Mettre dans un plat qui se ferme le lobe de foie gras et masserez toute la nuit dans le cognac et assaisonnez avec le sel et le poivre
Stap 3 /8
Sortir le foie gras du frigo et attendre 1 heure environ
Stap 4 /8
Rassembler les 2 partis du foie gras le mettre dans du film alimentaire et faire un boudin et mettre dans du papier d’aluminium
Stap 5 /8
Mettre le boudin de foie gras dans le panier vapeur 20 ça d’eau dans la cuve
Stap 6 /8
Cuisson sous haute pression 17 min
Stap 7 /8
Une fois finis mettre sans attendre dans de l’eau froide avec des glaçons
Stap 8 /8
Et laisser au moins 3 jours au frigo avant de déguster






