- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Flageolet à la crème et aux lardons
Flageolet à la crème et aux lardons
- Totale tijd 8u 15min
- 8u
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
400 g Lardons
500 g Haricots blancs
20 cl Crème fraîche
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Déposez les haricots dans un grand bol. Versez une grande quantité d'eau froide afin de les recouvrir complètement, les laisser toute une nuit. Ou (8h environ)
Stap 2 /5
Égoutté et rincer les haricots blancs.
Stap 3 /5
Faire dorer les lardons.
Stap 4 /5
Ajouté tout les ingrédients dans la cuve et mélanger.
Stap 5 /5
Cuire sous pression environ 10 minutes.








