- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fish and chips
Fish and chips
- Totale tijd 52min
- 20min
Voorbereidingstijd - 32min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 filet Cabillaud (120 g chacun)
4 càs Farine
4 càs Chapelure
1 Œufs
350 g Frites surgelées (spécial four)
1 càs Huile végétale
1 càs Ciboulette hachée
3 càs Mayonnaise
Sel, poivre
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Cette recette nécessite l'utilisation de l'Extra Crisp. Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Mettre farine, œufs et chapelure dans trois bols distincts. Dans cet ordre, enrober les filets pour les paner.
Stap 3 /5
Mettre les frites huilées dans la cuve. Positionner l'Extra Crisp programme 3 pendant 20 min. Remuer à mi-cuisson.
Stap 4 /5
Déposer les poissons sur la grille, position haute, sans superposer. Relancer le Programme 3, pendant 12 min.
Stap 5 /5
Servir chaud avec de la ciboulette et de la mayonnaise. Assaisonner selon vos goûts.