- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- FILETS DE COLIN ET SON RIZ AUX PETITS POIS
FILETS DE COLIN ET SON RIZ AUX PETITS POIS
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Filets de colin
300 g Riz basmati
100 g Petits pois
1 Jus de citron
1 Échalote
1 càs D'huile d'olive
1 càc Curcuma
1 càc Gingembre en poudre
Persil
Sel
Poivre
600 ml D'eau
Bereiding
Stap 1 /4
Prendre le jus d'un citron. Pelez et émincez l" échalote.
Stap 2 /4
Faites revenir l'échalote dans l'huile d'olive pendant 3 minutes en MODE DORER. Ajoutez le riz, le curcuma et le gingembre en poudre, puis laissez encore 1 minutes sans cesser de remuer.
Stap 3 /4
Ajoutez les petits pois, salez, poivrez, et 600 ml d'eau. Deposez les filets de colin et verser un peu de jus de citron sur chaque morceaux de colin. Puis lancez la cuisson en MODE SOUS PRESSION pendant 6 minutes
Stap 4 /4
Servez aussitôt en parsement de persil . Si besoin rajoutez du jus de citron.







