- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon sauce madère et ses pommes de terre
Filet mignon sauce madère et ses pommes de terre
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
2 Filets mignons
6 Échalotes
400 g Lardons fumés
400 g Champignons
50 cl Bouillon de veau
15 cl Sauce madère Cruz
600 g Pomme de terres
3 pincée Poivre
1 Cube bouquet garni
1 càs Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /3
Couper les filets en médaillon et les hachez les échalotes et faire revenir dans une cuillère d huile et un bon morceau de beurre pendant 10mn Au bout de 3 mn ajouter les lardons
Stap 2 /3
Mettre le bouillon, là sauce madère, les champignons, le bouillon de bouquet garni et les pommes de terre coupées en deux et le poivre Fermer la cuve et cuire sous pression 15 mn
Stap 3 /3
A la fin de la cuisson ajouter une cuillère à soupe de crème dans chaque assiette







