- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon de porc sauce orange miel et ses carottes glacées
Filet mignon de porc sauce orange miel et ses carottes glacées
- Totale tijd 2u 42min
- 1u
Voorbereidingstijd - 1u 42min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Filet mignon de porc
500 g Carottes en botte
10 g Thym frais
1 Orange
20 g Amandes effilées
5 g Persil plat
Miel
Sel poivre
100 ml Bouillon de poulet
2 càc Beurre
Bereiding
Stap 1 /8
Couper les fanes des carottes en gardant un peu de vert et les peler. Presser l'orange.
Stap 2 /8
Faire dorer les amandes 2 min à sec. Et les réserver.
Stap 3 /8
Mettre un peu de beurre dans la cuve et faire revenir les carottes.
Stap 4 /8
Ajouter le bouillon et le thym et laisser mijoter à couvert.
Stap 5 /8
Faite revenir à vif le filet mignon dans un fond de beurre.
Stap 6 /8
Lancer une cuisson sous pression avec un fond d'eau.
Stap 7 /8
Sortir la viande. Dans le fond de sauce ajouter miel et le jus d'orange. Laisser réduire 10min et ajouter le persil.
Stap 8 /8
Dresser le tout ! Très bon avec une purée maison.








