- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon de porc aux abricots et amandes accompagné de quinoa
Filet mignon de porc aux abricots et amandes accompagné de quinoa
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Filet mignon de porc
1 Oignon
1 càc Miel
1 pincée Muscade
1 pincée Paprika
1 pincée Gingembre
1 càc Fond de volaille
240 g Quinoa
4 càs Abricots secs
4 càs Amandes effilées
Bereiding
Stap 1 /4
Faites dorer l'oignon dans un peu d'huile, ajoutez le miel et ensuite le filet mignon coupé en cubes pour le faire dorer à son tour
Stap 2 /4
Saupoudrer de muscade, paprika et gingembre. Poivrez Ajoutez 30cl d'eau + 1càc de fond de volaille. Mélangez Mettre à cuire sous pression pendant 5 min
Stap 3 /4
Une fois la cuisson terminé, ajoutez le quinoa, les abricots secs et prolongez la cuisson sous pression de 5min. Pendant ce temps, torréfiez les amandes dans une poêle
Stap 4 /4
C'est prêt ☺️ À déguster chaud







