- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon de porc au vin blanc, olives et champignons
Filet mignon de porc au vin blanc, olives et champignons
- Totale tijd 23min
- 2min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
700 g Filet mignon de porc
200 g Olives vertes dénoyautées
150 g Champignons Paris
20 cl Vin blanc
20 cl Eau
3 càs Farine
1.5 Oignons
1.5 Cube de volaille
1 Feuille de laurier
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir les oignons et le filet mignon (coupé en tranche de 2,5cm) Si mode dorage vérifier que ça n’accroche pas
Stap 2 /5
Réserver le tout
Stap 3 /5
Faire revenir les champignons
Stap 4 /5
Rajouter le porc les oignons et les olives. Puis soupoudrer la farine et effrité cube de volaille tout en remuant l’ensemble
Stap 5 /5
Mettre l’eau le vin et la feuille de laurier. Lancer la cuisson sous pression 13min







