- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon au cidre et pommes caramélisée
Filet mignon au cidre et pommes caramélisée
- Totale tijd 53min
- 15min
Voorbereidingstijd - 38min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Filets mignons
200 g Champignons de paris entier
4 Pomme granis smith
250 ml cidre brut
200 ml Crème liquide 30%
2 Echalottes émincées
Beurre
Huile
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
coupé le filet mignon en tranches de 1cm environ
Stap 2 /6
Mode dorage mettre une belle noix de beurre, l'huile, ajouter échalottes et filets mignons, saler, poivrer
Stap 3 /6
arrêter le dorage - ajouter le cidre, la crème et les champignons salez, poivrer selon votre goût
Stap 4 /6
mode cuisson sous pression 20 min
Stap 5 /6
• Pommes caramélisées - à l'aide d'un vide pommes, enlever le trognon des pommes et les couper en rondelles épaisses. Garder la peau
Stap 6 /6
En mode dorage faire fondre du beurre dans le bol poser quelques rondelle dans le bol et faire caramélisées 10 min







