- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet de poulet à la crème et champignons de Paris
Filet de poulet à la crème et champignons de Paris
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
1 kg Filet de poulet
230 g De champignons de Paris en boîte
1 Bouillon de volaille
250 ml Eau
1 càs Huile d'olive
4 càs De crème fraîche
Sel et poivre
1 Oignon
1 càs De maïzena
Bereiding
Stap 1 /3
Émincer l'oignons couper le filet de poulet en morceaux le faire revenir dans une cuillère à soupe d'huile d'olive pendant 5 minutes
Stap 2 /3
Mettre le sel et le poivre sur la viande remuer le tout ajouter les champignons de Paris ajouter l'eau et le bouillon de volaille cuire sous pression pendant 5 minutes
Stap 3 /3
Une fois cuit ajouter la crème fraîche et la cuillère de maïzena remuer le tout c'est prêt vous pouvez accompagné d'une purée






