- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalopes veau crème et champignons
Escalopes veau crème et champignons
- Totale tijd 6min
- 1min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 échalotes
1 pincée huile d'olive
2 escalopes de veau
500 g champignons
150 ml fond de veau
200 ml crème liquide 4%
1 càc maïzena
1 càs persillade
poivre
piment
Bereiding
Stap 1 /4
DORER les échalottes lors du préchauffage en mode dorer
Stap 2 /4
DORER les escalopes 1min de chaque côté, en mettant des échalottes soit sur les bords, soit au dessus de la viande la viande
Stap 3 /4
AJOUTER les champignons par dessus, le fond de veau PASSER EN CUISSON SOUS PRESSION 5min
Stap 4 /4
Préparer la sauce selon vos goûts et envies: crème, maïzena dilué dans fond d'eau, persillade, poivre, piments d'Espelette... Passer en MODE DORER pour faire épaissir la sauce (2-4min)






