- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Épinards surgelés à la crème maison
Épinards surgelés à la crème maison
- Totale tijd 34min
- 1min
Voorbereidingstijd - 33min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion XL HF901120 Kookrobot - 14 programma's - 7 accessoires i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Kookrobot - 18 programma's - 7 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Épinards surgelés natures en feuilles
1 Bouillon cube
20 cl Crème fraîche semi épaisses
Accessoires
Mélangeur Couteau hachoir « Ultrablade »
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre le mélangeur puis verser la crème fraîche, effriter le bouillon cube (j’ai une préférence pour fines herbes et vin blanc pour cette recette, parfum selon votre goût) et terminer avec les palets d’épinards encore surgelés. Saler à votre convenance.
Stap 2 /4
Incliner le grand bol pour changer la lame.
Stap 3 /4
Servir immédiatement accompagné de riz.
Stap 4 /4
Bon appétit





