- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Épaule d'agneau extracrisp
Épaule d'agneau extracrisp
- Totale tijd 1u
- 10min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1.5 kg Epaule dagneau
1 Courgette
2 Carottes
8 Patates
250 ml Eau et fond de veau
1 pincée Romarin laurier thym sel
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /3
Mettre les légumes et le bouillon
Stap 2 /3
Poser par dessus l'épaule d'agneau et badigeonner d'huile puis mettre les herbes et sel
Stap 3 /3
Cuire 50 min en mode 1 pour une viande rosée






