- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Encornets aux épices et nouilles chinoises
Encornets aux épices et nouilles chinoises
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Lamelles d’encornet fraiches
10 Crevettes roses
1 Poivron rouge
1 Poivron vert
1 Oignon
20 cl Lait de coco
2 càc curry
1 càc Épices tandoori
2 Cubes secret arôme ail persil knorr
8 Nids de nouilles chinoises
Sel et poivre
Eau
Bereiding
Stap 1 /3
Émincer l’oignon et couper les poivrons en petits dés, et les faire dorer 5 minutes avec les cubes d’arôme ail et persil knorr
Stap 2 /3
Ajouter l’encornet, les crevettes coupées en deux, le curry, les épices tandoori et le lait de coco. Faire dorer 10minutes
Stap 3 /3
Ajouter les 8 nids de nouilles chinoises, couvrir d.eau, saler et poivrer et cuire 10 minutes sous pression