- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Émincés de poulet sauce mascarpone tomates
Émincés de poulet sauce mascarpone tomates
- Totale tijd 32min
- 25min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
700 g Émincés de poulet
1 càs Huile d'olive
1 càs Fond de volailles
150 ml Coulis de tomate
100 g Concentré de tomate
250 g Mascarpone
1 Gousse Ail émincé
100 ml D'eau
Sel poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Dans la cuve mettre l'huile, l'ail, le poulet et faire dorer 5 minutes en remuant
Stap 2 /3
Ajoutez l'eau, le fond de volailles, le coulis de tomate, le concentré de tomate, sel poivre, mélangez et mettre sous pression 7 minutes
Stap 3 /3
A la fin de cuisson ajoutez le mascarpone, mélangez et maintenir au chaud pendant 10 minutes Bon appétit !






