- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Écrasé de pommes de terre à l'huile d'olive
Écrasé de pommes de terre à l'huile d'olive
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
350 g de pommes de terre
2 gousses d'ail hachées
2 feuille feuilles de laurier
10 cl d'huile d'olive
10 cl d'eau
Sel
Poivre du moulin
Bereiding
Stap 1 /5
Hacher l'ail
Stap 2 /5
Éplucher, rincer et couper les pommes de terre en cubes
Stap 3 /5
Mettre tous les ingrédients dans la cuve, saler et poivrer
Stap 4 /5
Cuire sous pression 10 minutes
Stap 5 /5
Retirer les feuilles de laurier, vider la cuve dans un saladier et écraser la préparation à la fourchette. Servir immédiatement.








