- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Ebly aux knackis et petits légumes
Ebly aux knackis et petits légumes
- Totale tijd 13min
- 3min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
150 g Ebly
1 Échalotte ou oignon
1 Carotte
2 càs Petits pois surgelés
100 ml Vin blanc
250 ml Eau + la moitié d'un bouillon cube
50 ml Crème
20 g Parmesan
1 pincée Poivre
4 Knackis
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir pendant 2 minutes la carotte coupée en petits morceaux et l'échalote (ou oignon) émincée dans une très petite quantité d'huile d'olive
Stap 2 /5
Ajouter l'Ebly, le vin blanc, l'eau, le cube de bouillon, le poivre, les petits pois et bien mélanger pour dissoudre le cube de bouillon
Stap 3 /5
Faire cuire sous pression
Stap 4 /5
Ajouter la crème et le parmesan, mélanger
Stap 5 /5
Ajouter les knackis coupées en morceaux puis mettre en mode maintient au chaud pendant quelques minutes







