- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos de cabillaud au chorizo
Dos de cabillaud au chorizo
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 echalotes
100 g de chorizo
4 dos de cabillaud
20 cl de crème semi épaisse
poivre
sel
Bereiding
Stap 1 /6
préchauffez le cookeo en mode dorer. Pendant ce temps, émincez les échalotes et coupez le chorizo en petits cubes
Stap 2 /6
Faire revenir le chorizo et les échalotes pendant 3 minutes.
Stap 3 /6
Ajoutez la crème et faire mijoter pendant 3 minutes
Stap 4 /6
Ajoutez dans la cuve les 4 dos de cabillaud. Salez et poivrez à votre convenance.
Stap 5 /6
Mettez 5 minutes sous basse pression
Stap 6 /6
Rectifiez l’assaisonnement si nécessaire. Servez avec du riz. Bon appétit!







