- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dinde aux champignons à la crème, moutarde et riz
Dinde aux champignons à la crème, moutarde et riz
- Totale tijd 12min
- 8min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
3 Escaloppes de poulet ou dinde coupées en petits morceaux
2 càs Huile de votre choix
1 Gros oignon
200 g De champignons de paris émincés ou entiers
Sel, poivre
200 g De riz
400 cl Eau
20 cl De crème légère fluide
2 càc Moutarde à l'ancienne
Bereiding
Stap 1 /3
Faire revenir la volaille dans l'huile. Puis ajouter les oignons. Faire revenir un peu.
Stap 2 /3
Ajouter les champignons, sel et poivre. Mettre le riz et l'eau. Cuire sous pression. (4 minutes pr un riz indiqué 11 minutes sur le paquet).
Stap 3 /3
Une fois cuit, ajouter la moutarde, la crème, et mélanger. Rectifier l'assaisonnement si besoin C'est prêt.







