- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dinde à la moutarde, petit pois champignons et boulgour
Dinde à la moutarde, petit pois champignons et boulgour
- Totale tijd 19min
- 2min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Escalope de dinde
300 g Boulgour
1 càs Huile
200 ml Eau
300 ml Crème fraiche
3 càs Moutarde
200 g Petit pois
15 Champignons
Bereiding
Stap 1 /3
Versez le boulgour dans la cuve avec l’eau et réservez au chaud
Stap 2 /3
Lavez la cuve. Faire dorer les escalopes dans l’huile
Stap 3 /3
Ajoutez la crème fraîche, la moutarde, les petits pois et les champignons Coupez en lamelles








