- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry et gambas et petits pois
Curry et gambas et petits pois
- Totale tijd 7min
- 5min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
10 Gambas crues, décortiquées surgelées
200 g Petits pois surgelés
0.5 càc Curry en poudre
1 tige Ciboule, lavée et ciselée (ou oignon doux)
10 cl Lait de coco
1 lamelle Gingembre frais
0.5 Mangue, pelée, dénoyautée et taillée en batons
Sel, poivre
1 càs Huile végétale
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Faire sauter la ciboule, le gingembre et le curry.
Stap 4 /6
Ajouter tous les autres ingrédients. Assaisonner.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 2 min.
Stap 6 /6
Servir.







