- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisses de poulet aux épices mexicaines
Cuisses de poulet aux épices mexicaines
- Totale tijd 22min
- 3min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 cuisses de poulet
1 gousse d'ail
1 gros oignon
1 càs huile d'olive
75 g lardons nature
1 càs ciboulette désidrathée
2 càc et demi d'épices mexicaine
1 demi cube de volaille
150 ml vin blanc
1 pincée de sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /3
pré chauffer l'appareil. Mettre ensuite en mode dorer, ajouter l'huile d'olive, l'ail émincé, l'oignon émincé. Faire dorer 1 minute
Stap 2 /3
Mettre ensuite les cuisses de poulet et la pincée de sel et de poivre , dorer les cuisses durant 8 minutes
Stap 3 /3
Ajouter ensuite les lardons, la ciboulette, les épices mexicaine, le demi cube de volaille que vous aurez préalablement émiettez, et le vin blanc. Mettre sous pression pendant 10 mn.






