- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisse de poulet marinée au paprika
Cuisse de poulet marinée au paprika
- Totale tijd 41min
- 5min
Voorbereidingstijd - 36min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 personne
1 Cuisse de poulet mariné au paprika
5 Champignons frais émincés
1 càc Fond de veau
5 cl Vin blanc
5 cl Eau
1 càc Herbes de Provence
3 càs Planta fin
Bereiding
Stap 1 /2
En mode doré la cuisse de poulet dans le planta fin pendant 20 mn. Réservez sur une assiette. Continuez en mode doré les champignons pendant 1 mn et arrêtez le mode doré
Stap 2 /2
Ajoutez la cuisse de poulet, le fond de veau dilué dans le vin blanc et l'eau, les herbes de Provence. Mettre en cuisson rapide ou sous pression 15 mn







