- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisse de poulet aux olives et champignons
Cuisse de poulet aux olives et champignons
- Totale tijd 58min
- 5min
Voorbereidingstijd - 53min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Cuisses
1 Oignon
300 g Champignons
1 Bocal d’olives dénoyautées
2 càs Concentré de tomate
450 g D’eau
8 Pommes de terre
Sel, poivre, thym et persil
2 càs Fleurier
2 càs D’huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /3
Verser l’huile et le fleurier puis les cuisses et l’oignon émincé et mettre en mode rissolage fort pendant 15 mn.
Stap 2 /3
Ajouter le concentré, le sel, le poivre et le thym, mettre en mode rissolage moyen pendant 5 mn.
Stap 3 /3
Ajouter l’eau, les champignons, les olives et les pommes de terre. Cuire sous haute pression pendant 18 mn








