- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisse de poulet aux épices italienne
Cuisse de poulet aux épices italienne
- Totale tijd 3u 16min
- 3u
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Cuisses de poulet
1 Oignon rouge
3 càc Miel
4 càc Épices italienne
1 càs D'huile d'olive
200 ml D'eau
1 Cube or
1 Gousse d'ail
1 càs Crème fraîche
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Émincer l'oignon et l'ail Badigeonner les cuisses de poulet avec le miel et étaler les épices italienne dessus ( 2 à 3 cc selon la grosseur des cuisses)
Stap 2 /3
Faire revenir 6 mns les cuisses de poulet, les faire dorer de chaque côté, incorporer l'oignon, au bout de 4 mins incorporer l'ail.
Stap 3 /3
Ajouter 200 ml d'eau, le cube or, 2 cc d'épices italienne, 1 CS de crème fraîche, sel et poivre, et faire cuire sous pression 10 mins. Bon appétit








