- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisse de poulet aux champignons
Cuisse de poulet aux champignons
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
500 g cuisse de poulet
250 g champignons
1 oignon
1 càs fond de veau
3 càs crème fraiche
1 càs farine
sel/poivre
Bereiding
Stap 1 /3
En cuisson Doré, cuire le poulet 20 minutes en le retournant toutes les 5 minutes. Mettre le poulet de côté. Mettre les champignons et les faire revenir quelques minutes, ajouter les oignons et laisser cuire 2/3 minutes .
Stap 2 /3
Dans un verre d’eau, mélanger le fond de veau, poivre et sel. Ajouter le poulet dans le mélange champignons/oignons puis ajouter le contenu du verre.
Stap 3 /3
Faire cuire sous pression pendant 15 minutes. A la fin, ajouter la crème fraîche mélangée avec la farine.







