- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cuisse de poulet à la crème et champignon de paris
Cuisse de poulet à la crème et champignon de paris
- Totale tijd 1u 16min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion XL HF901120 Kookrobot - 14 programma's - 7 accessoires Companion XL HF840110 Kookrobot - 12 programma's - 7 accessoires i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Kookrobot - 18 programma's - 7 accessoires - Ingebouwde weegschaal Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Haut de cuisse
2 Oignons
500 g Champignon de Paris
20 cl Crème fraîche
Sel
5 cl Huile
Accessoires
Couteau hachoir « Ultrablade » Mélangeur
Bereiding
Stap 1 /4
Dans une poêle, faire dorer le poulet sur les 2 côtés
Stap 2 /4
Couper les oignons en 4, mettre dans le bol et hacher avec la lame ultrablade
Stap 3 /4
Ajouter l'huile et les champignons de Paris
Stap 4 /4
Ajouter le poulet et la crème fraîche, le sel




