- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crème renversée au chocolat
Crème renversée au chocolat
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 g Œuf(s)
32 cl Lait
10 cl Coulis ou sauce au chocolat pour la crème
4 unité Ramequins en alu ou en silicone
10 cl Coulis (ou sauce) au chocolat réparti dans les ramequins
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients
Stap 2 /5
Mélanger le coulis aux œufs.Ajouter le lait. Verser doucement dans les ramequins. Les filmer.
Stap 3 /5
Placer les ramequins dans le panier vapeur, puis dans la cuve avec 20 cl d'eau.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression : 7 mins.
Stap 5 /5
Laisser tiédir puis placer au frais au moins 4 heures.






