- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crème potimarron & foie gras
Crème potimarron & foie gras
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 tranche Foie gras de 50 g
400 g Potimarron pelé, épépiné, coupé en cubes d'1 cm
1 Echalotes pelées, ciselées
20 cl Bouillon de volaille
1 pincée Muscade en poudre
10 cl Crème liquide
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Peler et ciseler l'échalote.
Stap 3 /7
Assaisonner les tranches de foie gras. Les quadriller sur une face avec la pointe d'un couteau.
Stap 4 /7
Dorer le foie 30 sec sur chaque face. Retirer. Dégraisser la cuve. Mettre les échalotes, le potimarron. Faire revenir 1 min.
Stap 5 /7
Ajouter le bouillon de volaille et la muscade. Saler et poivrer.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Mixer avec la crème. Verser chaud sur les tranches de foie gras. Servir.