- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crème potimarron & foie gras
Crème potimarron & foie gras
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 tranche Foie gras de 50 g
600 g Potimarron pelé, épépiné, coupé en cubes d'1 cm
2 Echalotes pelées, ciselées
40 cl Bouillon de volaille
2 pincée Muscade en poudre
20 cl Crème liquide
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Peler et ciseler l'échalote.
Stap 3 /8
Assaisonner les tranches de foie gras. Les quadriller sur une face avec la pointe d'un couteau.
Stap 4 /8
Dorer le foie 30 sec sur chaque face. Retirer. Dégraisser la cuve. Mettre les échalotes, le potimarron. Faire revenir 1 min.
Stap 5 /8
Ajouter le bouillon de volaille et la muscade. Saler et poivrer.
Stap 6 /8
Cuisson sous pression : 7 min.
Stap 7 /8
Mixer avec la crème.
Stap 8 /8
Verser chaud sur les tranches de foie gras. Servir.





