- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Coquillet'otto jambon italien
Coquillet'otto jambon italien
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
360 g Coquillettes
150 g Jambon italien
150 g Echalote
6 càs Huile d'olive
25 cl Vin blanc
250 g Mascarpone
70 cl Bouillon de légumes non salé
100 g Pecorino râpé
15 g Fécule
Poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Mélanger la fécule au mascarpone. Réserver. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /7
Ajouter les échalotes et cuire jusqu'à légère coloration. Ajouter les pâtes et le jambon. Cuire 1 min en mélangeant.
Stap 4 /7
Déglacer au vin. Mélanger. Cuire jusqu'à son évaporation totale. Ajouter le bouillon et un peu de poivre.
Stap 5 /7
Cuisson sous pression.
Stap 6 /7
Ajouter les autres ingrédients. Lancer un dorage 1 min en mélangeant.
Stap 7 /7
Servir chaud.