- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Choux de Bruxelles aux épices tandoori
Choux de Bruxelles aux épices tandoori
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
2 càs Huile
50 g Oignon
500 g Choux de Bruxelles
2 càc Concentré de tomates
1 càs Épices tandoori
100 g Fromage blanc
15 cl Eau
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
Bereiding
Stap 1 /3
En mode rissolage, faites revenir dans l'huile l'oignon émincé
Stap 2 /3
Ajouter les choux de Bruxelles ainsi que le reste des ingrédients(personnellement je prends des surgelés)
Stap 3 /3
Mélanger l'ensemble, refermer le couvercle et cuire sous pression 5 minutes








