- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Choux de Bruxelles à la crème et aux petits lardons
Choux de Bruxelles à la crème et aux petits lardons
- Totale tijd 1u 3min
- 37min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g De choux de Bruxelles
1 Oignon blanc
1 pincée D’ail frais ou en semoule
200 g De lardons
500 ml de crème fraîche épaisse entière
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
200 ml D’eau
Bereiding
Stap 1 /4
Laver les choux de Bruxelles puis mettez les dans le panier vapeur, faire cuire 10 minutes en cuisson sous pression avec 200ml d’eau dans la cuve.
Stap 2 /4
Une fois les choux de Bruxelles cuit sortez le panier vapeur, vider l’eau de la cuve et mettez les lardons à dorer pendant quelques minutes
Stap 3 /4
Une fois les lardons dorer, ajoutez les choux de Bruxelles, l’oignon émincé, l’ail en semoule ou frais émincé, la crème fraîche, le sel, le poivre. Mettez votre Cookeo en mode cuisson sous pression pendant 3 minutes
Stap 4 /4
Servez chaud avec du poisson ou de la viande en accompagnement.







