- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chou braisé, carottes et lardons
Chou braisé, carottes et lardons
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Chou plat (blanc cabus)
3 Carottes
1 Oignon
200 g Lardons
1 Bouillon de cube
3 càs Huile d'olive
150 ml Eau
Persil
Bereiding
Stap 1 /5
Decouper le chou et le faire Blanchir dans l eau chaude : mettre dans la cuve le chou découpé et y mettre de l eau juste pour le recouvrir. Mettre sous pression 10 minutes.
Stap 2 /5
Vider l eau de la cuve mettre de côté le chou
Stap 3 /5
Couper en rondelles les carottes et émincer l'oignon
Stap 4 /5
Ajouter dans la cuve les carottes, l'oignon, les lardons, l'huile d'Olive et le bouillon de cube et verser l eau pour recouvrir le tout. Mettre sous pression 10 minutes.
Stap 5 /5
Présenter l ensemble y ajouter quelques persils







