- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chipolatas riz olives tomate
Chipolatas riz olives tomate
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz
500 ml Eau
6 Chipolatas
1 Cube fait tout knorr
1 pincée Thym
1 Bocal d'olives vertes
1 Grosse tomate
25 cl Coulis de tomate
1 pincée Ail
Bereiding
Stap 1 /3
En mode dorer faire revenir les chipolatas coupées en 3 avec l'ail coupé en petits morceaux
Stap 2 /3
Quand c'est coloré, arrêter le mode dorer et Ajouter le riz, l'eau, le cube effrité, le thym, la tomate coupées en morceaux, le coulis, les olives et bien remuer
Stap 3 /3
Mettre en cuisson sous pression 8 minutes







