- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Casarecce aubergine & anchois
Casarecce aubergine & anchois
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
320 g Casarecce (pâtes sèches)
400 g Cubes d'aubergine lavée, de 2 cm de côté
1 Citron (jus)
2 gousse Ail pelées et hachées
2 càs Huile d'olive (obligatoire)
1 càc Cumin en poudre
2 càs Persil lavé et haché (persil plat de préférence)
20 Anchois marinées (ou sardines)
0.67 càc Sucre
53 cl Eau salée
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Laver et tailler les aubergines en cubes de 2 cm de côté.
Stap 3 /7
Peler et hacher les gousses d'ail.
Stap 4 /7
Laver et hacher le persil.
Stap 5 /7
Placer dans l'ordre ds la cuve : 150 g d'aubergine, Casarecce, ail, sucre, huile, eau, les pâtes et reste d'aubergine.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Ajouter citron, cumin, persil. Servir décoré des anchois.