- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Carry poulet au choux et champignons de Paris
Carry poulet au choux et champignons de Paris
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Cuisses de poulet
300 g Choux
1 Petite boîte de champignons de Paris
0.5 Oignon
0.5 Tomate
3 pincée Sel
4 càs Huile
20 cl Eau
1 càs Curry
Bereiding
Stap 1 /3
Poulet et huile Faire dorer le poulet dans un peu d'huile (4 cuillère à soupe).
Stap 2 /3
Oignons Ajouter les oignons coupés et les faire revenir
Stap 3 /3
Eau + choux coupé en lamelles, curry, champignons de Paris et sel. Ajouter l'eau (20cl) et le sel, les champignons de Paris et le curry (1 cuillère à soupe) et faire mijoter 20 minutes.